Uimakoulu Pikkunorppa
 

Ui­ma­kou­lu Pik­ku­norp­pa

Yk­si­tyis­tä ui­mao­pe­tus­ta

Tuntuuko että lapsesi tarvitsee apua uinnin op­pi­mi­ses­sa? Onko hän jäljessä ikä­to­ve­rei­hin ver­rat­tu­na? Oletko huo­lis­sa­si kesäisin ui­ma­ran­nal­la miten lapsesi pärjää?

Järjestän yksityistä uimaopetusta kaiken ikäisille ja tasoisille lapsille ja nuorille!

Erityisesti suosittelen uimaopetusta alakouluikäisille lapsille, jotka ovat jäljessä ikäluokastaan uinnin osalta. Myös vesipelkoon saa paljon apua ja neuvoja yksityistunnilla, jossa uimaopettaja on altaassa ja keskittyy 100% oppilaaseen. Opetuksessa edetään lapsen tason mukaan ja tavoitteet huomioon ottaen.  Uimataito on kansalaistaito!


Hinta 1.9.2023 alkaen 55€ ensimmäinen kerta ja seuraavat kerrat 50€. Oppilas maksaa itse uimahallin sisäänpääsy maksun. Tunnin voi myös pitää sisaruksen tai kaverin kanssa. Hinta silloin 82,5€ ensimmäinen kerta ja seuraavat kerrat 75€ . Uimataito olisi hyvä olla samaa tasoa.

Opetuksen kesto on 45min.

Jos lapsesi tarvitsee uimaopettajan avustuksen pukuhuoneissa ja suihkussa naistenpuolella, yhteisaika on yksi tunti ja uinti aikaa jää n. 35min-40min. Suosittelen jos mahdollista, että vanhempi tai muu aikuinen saattaa lapsen allastilaan ja nähdään siellä. Vanhemmat lapset voivat kulkea myös itse jos on sovittu asiasta niin.

Kolmea uinti kertaa olen vähintään suositellut kehityksen takaamiseksi ja sen jälkeen voidaan katsoa lisäkertoja. Kolmesta toteutuneesta kerrasta laitan laskun sähköpostiin (tarkista roskaposti myös!)

Jos tunti täytyy perua, peru se sähköpostilla tai tekstiviestillä 12h ennen tuntia. Jos peruutus tulee sen jälkeen veloitetaan tunnista 50%. Jos tuntia ei muista peruuttaa veloitetaan tunnista 100%.


Yksityistunteja järjestän Muhoksella sekä Oulussa.


Lisätietoja ja tuntien varaukset;

 info@pikkunorppa.com tai puh: 0400565467

Ota yhteyttä rohkeasti!